0:00

 Serbare de Crăciun la Centrul Social ”Împreună”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Asistații de la Centrul Social ”Împreună” din Piatra Neamț îl primesc pe Moș Crăciun, marți, 24 decembrie, începând cu ora 13. Ei au organizat, împreună cu elevi ai seminarului Teologic din Piatra Neamț, un concert de colinde, pe care îl vor susține în fața mai multor invitați, printre care viceprimarii municipiului, Aurelia Simionică și Adrian Grigoraș, preoți și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială a Primăriei municipiului Piatra Neamț.

”Serbarea de Moș Crăciun este organizată de 50 de tineri și copii găzduiți la Centrul Social Împreună. Primăria Piatra Neamț, Direcția de Asistență Socială și chiar reprezentanți ai comunității penticostale din Piatra Neamț au pregătit pentru aceștia și daruri de la Moș Crăciun. Tinerii și copiii de acolo vor primi fructe, ciocolată și câte o căciulă și un fular. De asemenea, reprezentantul Bisericii Penticostale va veni cu cadouri asemănătoare celor oferite în cursul săptămânii trecute la peste 1.000 de copii din Piatra Neamț”, a spus viceprimarul municipiului, Adrian Grigoraș.

Un eveniment asemănător se va organiza, tot în cursul zilei de astăzi la Centrul pentru Servicii Specializate din Piatra Neamț, cunoscut și sub numele de Centrul Galinescu, unde 68 de copii asistați vor primi daruri cu ocazia venirii lui Moș Crăciun.

(I.C.)

Articolul precedentAntonia Cerbu și Ana Maria Sticea – performerele anului
Articolul următorFestivalul de Datini şi Obiceiuri „Steaua sus răsare”