culita tarata 03

ISU Neamţ și Asociația “Salvatorul Nemțean” vor să cumpere un utilaj cu șenile pentru intervenții pe timp de iarnă cu ajutorul bunilor samariteni. Cu sprijinul Prefecturii și a Consiliului Județean, conducerea ISU și colonelul (R) Ionică Stoica, titular al Asociației „Salvatorul Nemțean”, au inițiat un proiect prin care cu ajutorul populației să strângă bani pentru a cumpăra respectivul utilaj tocmai din SUA. Șenilatul, de producție americană, puțin folosit, costă în jur de 16.000 de dolari și ar urma să fie achiziționat în cel mai scurt timp.

”Facem un apel pentru donații de sume de bani în vederea achiziționării unui șenilat cu dispozitiv snowtrack și o ambulanță specială pentru a gestiona mai ușor situațiile de urgență pe timp de iarna, pentru că știm cu toții că, dacă ninge și viscolește foarte puternic, este greu de intervenit. Am putea gestiona mult mai ușor acest gen de situații de urgență și contăm pe sprijinul mass-media pentru a face public acest apel”, a declarat col. Ioan Nițică, inspector șef ISU Neamț.

Utilajul special a fost găsit în SUA, unde se și produc astfel de utilaje, iar după părerea celor de la ISU, prețul de achiziție este unul foarte bun în condițiile în care unul nou costă 24.000 de euro.

”Apelăm la sprijinul populației și a mass-media pentru a strânge banii necesari. Donațiile vor fi virate în contul Asociației Salvatorul Nemțean și eu personal voi dona o sumă de bani. Nu știu încă cât dar presupun că voi dona 10% din salariul meu pe o lună”, a spus prefectul George Lazăr.

”Eu personal donez 1.000 de dolari și sper și fac apel în același timp la toți consilierii județeni să doneze cât au și cât pot pentru a strânge banii necesari achiziționării utilajului”, a declarat Culiță Tărâță. (I. CĂLIN)

Contul pentru donatii:

Raiffeisen Bank Piatra Neamț

RO692RZBR0000060008334167

1 COMENTARIU

  1. Domnu’ Tarata,ca sa dati dovada ca sunteti primul gospodar al judetului,cumparati dvs.unul iar cetatenii vor dona pentru a cumpara unul.Pt. dvs este un mizilic avand in vedere ca va aflati in Top Capital……Dvs.Stefan,Lazar,impreuna cu consilierii judeteni care sunt destul de instariti,ati cumpara unul doar cu banii de restaurant.Noua ne-ar trebui un elicopter si un heliport pe o portiune de teren de la fosta Reconstructie……Poate ne luminati si ne mai tineti la curent cu stadiul lucrarilor de la spitalul de oncologie……PROMISIUNEA DVS DIN CAMPANIA ELECTORALA!Sper sa nu aveti suflatul atat de negru si promisiunea sa fi fost doar un mod de a atrage voturi pe o idee atat de diabolica….

Comments are closed.