pietricica turism

PMP Roman continuă acțiunea de strângere de semnături împotriva accizei pe combustibil ce ar urma să intre în vigoare la 1 aprilie. De fapt, organizația de la Roman, formată din aproape 50 de membri, a fost prezentă la București, sâmbăta trecută, la mitingul național organizat pentru ca prețul la benzină și motorină să nu crească în această primăvară. Liderii PMP Roman vor să mai strângă semnături și până pe 1 aprilie, semnături pe care să le prezinte ulterior prim ministrului Victor Ponta.

“Am strâns circa 1.500 de semnături la nivelul municipiului. Continuăm acțiunea atât pentru strângerea de semnături împotriva introducerii accizei, cât și pentru ca PMP să poată participa la alegerile europarlamentare. Am avut un cort  în centrul municipiului, acolo unde câțiva voluntari au luat și tensiunea și glicemia celor care au dorit. Din cauza vântului puternic din ultimele zile, am renunțat la cort și am început acțiunea din ușă în ușă. Continuăm să strângem semnături până la finele săptămânii viitoare”, a declarat Gabriel Antoniu, președintele PMP Roman. Neoficial, numărul de semnături ce trebuie strânse împotriva accizei, dar și pentru europarlamentare, este de 2.000 pentru Roman. (C. MATEI)

4 COMENTARII

 1. ascunedi-va cu semnaturile voastre cu tot! ati uitat cand erati la guvernare ca ati taiat pensiile si salariile si ati jumulit tara asta?! ce dracu, ne credeti prosti pe totii?!

 2. AMICE JOJO ORI ESTY ORB ORIESTI … PSDist NIVELUL DE TRAI IN ULTIMI 2 ANI A SCAZUT DRASTIC SI DACA TU NU SIMTI ASTA E SUFICIENT SA CITESTI ZIARUL CEAHLAUL NU CA CEI DE LA PDL SUNT MAI BUNI DAR SE TRAIA DECENT TREBUE SA RECUNOSTI CHIAR DACA NU VEZI.

 3. Ar trebui in mod pasnic ca lumea sa nu se mai supuna civic , fata de alesi , si sa refuze sa mai plateasca taxele si impozitele fata de Stat , fiindca o mare parte sint aberanta , iar in mare parte din banii publici sint furati prin tot felul de inginerii, achizitii paguboase , devize supra evaluate , etc
  Alesii nostri ne vorbesc cu nerusinare de respectarea principiilor Statului de drept , in timp ce ei incalca flagrant si grosolan Legile.
  Sint atitia oameni care au cistigat in Instanta procese pentru pensii sau salarii , unde sa pronuntat sentinte definitive si executorii , iar alesii nostrii refuza sa le respecte.
  Atunci de ce noi fraierii sa ii respectam pe ei si sa ne supunem civic ticalosiilor pe care ei le comit deja cu tupeu la vedere ??
  Uitati-va ce salarii mari si-au aranjat , cite Institutii paralele au infiintat care nu produc nimic decit pagube uriase , toaca banii publici prin retribuirea clentelei politice cu salarii incredibil de mari , nemaintilnite nicaieri in lume
  Dar…pentru amariti de romani nu sint bani !
  Salariile lor sint mai mari ca in occident , carburantii si alimentele sint la acelasi pret ca in UE , numai salariile si pensiile celor multi sint de mizerie.
  Justitia si Politia nu apara interesele cetatenilor , ci apara nelegiuirile si jafurile nationale ale alesilor nostri.
  Cind romanii manifesta din impotriva abuzurilor si ilegalitatilor comise de alesi , Politia si Jandarmii apara pe jefuitori nu pe cetatenii de buna credinta , ii mai baga si prin dube si ii lovesc.
  Asta este dreptate fratilor !
  Hai sa nu mai platim cu totii nici o taxa si impozit , si sa dam jos de pe noi acesti paraziti care nu produc nimic si exista impotriva intereselor noastre.
  Pasnic , si fara violenta !.

 4. Sa vina cineva din Societatea Civila sa ia friele puterii in Romania.
  Toate partidele care au fost la putere de 24 de ani prin rotatie , nu le-a pasat de Romania si de romani , au incalcat in picioare Legile si drepturile oamenilor , sau ocupat de afaceri murdare , jefuind bogatiile tatrii , si pe romani.
  Jos Mafia care conduce astazi Romania !

Comments are closed.