0:00

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, împreună cu Soft Net Consulting, organizează joi, 18 mai, de la ora 12.00, seminarul practic ”Oportunități Digitalizare 2023” dedicat accesării finanțărilor nerambursabile prin programe asociate PNRR. Seminarul va avea loc în Sala Corneliu Enache a CCI Neamţ. La întâlnire participă Cosmin Avram, Business Development Manager Soft Net Consulting şi Cosmin Udrescu, Solution Architect Soft Net Consulting.

Seminar pentru mediul de afaceri ”Oportunități Digitalizare 2023”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit CCI Neamţ, programul Digitalizare IMM, cu un buget total de 345 milioane euro se va închide pe 30 iunie anul acesta şi oferă acces la sume de până la 100.000 de euro pentru invesții în tehnologie informatică şi digitalizare. Pe lista de cheltuieli eligibile se află: sisteme informatice de Gestiune ERP şi CRM, platforme de eCommerce, echipamente IT (calculatoare, servere), soluţii pentru gestiune depozite, site-uri de prezentare, soluţii de email şi colaborare.

Seminar pentru mediul de afaceri ”Oportunități Digitalizare 2023”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Este o şansă unică pentru companiile mici şi mijlocii din judeţ să facă pasul spre digitalizare şi să se modernizeze cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile. Soft Net Consulting va oferi asistență tehnică oricărui solicitant pentru a identifica tehnologiile de care aveți nevoie în activitate şi a le transpune într-un proiect pentru acest program. Compania are peste 20 de ani de activitate în domeniul IT şi peste 800 de implementări”, spune Mihai Apopii, preşedintele CCI Neamţ.

Accesul la seminar este liber, iar confirmarea se face până pe 15 mai la adresa de e-mail [email protected] sau la numerele de telefon 0759/138901 și 0724/209142. (A.C.)

Articolul precedentVIDEO. FOTO. Premieră la Ceremonia militară de Ziua Independenţei Naţionale
Articolul următorFără închisoare pentru fostul deputat Ioan Munteanu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.