Şeful Poliţiei Bicaz pleacă la pensie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiValul de pensionări, care a „lovit” Poliţia Neamţ, mai lasă o funcţie vacantă şi la Bicaz, unde şeful poliţiei, comisarul şef Tomiţă Pintilie se pensionează începând cu data de 1 iulie.

Ofiţerul a lucrat numai la Bicaz de când a terminat studiile, în 1988, fiind până în 2005 specialist la formaţiunea economic, iar în ultimii 11 ani, şef al Poliţiei Bicaz. Cu 11 ani de carieră pe primul fotoliu din Poliţia Bicaz, Tomiţă Pintilie este cel mai longeviv comandant al acestei structuri de la înfiinţarea ei.

Şeful Poliţiei Bicaz pleacă la pensie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDincolo de realizările profesionale, ale lui şi ale subordonaţilor, având în vedere că Poliţia Bicaz arondează toată Valea Muntelui, cu pădurile şi delictele aferente, cea mai importantă realizare administrativă (la care a pus umărul şi şeful local, deşi diligenţele pentru fonduri s-au făcut direct de la judeţ) este inaugurarea actualului sediu al Poliţiei Bicaz. Evenimentul a avut loc în martie 2014 (foto), în preajma Zilei Poliţiei, după ani de zile în care clădirea a fost în conservare şi, culmea!, intrase deja în vizorul hoţilor. (C.M.)

Articolul precedentPiatraFest 2016 – Sărbătoare la Piatra Neamț
Articolul următorNoul Consiliu Local Piatra Neamț, nouă mașinărie de vot?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.