0:00

Postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Neamţ va fi scos la concurs în cursul lunii iulie. Verificarea se va derula în două etape, după cum se anunţă pe portalul SJU Neamţ.

Şefia Spitalului Judeţean scoasă la concurs! Candidaţilor li se oferă o vizită la… spital!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrima ar fi „etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor de participare la concurs – etapă eliminatorie – care va avea loc în data de 05 iulie 2017”, urmată de „etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management”, care, de asemenea, are două… etape: „publicarea proiectelor de management ale candidaţilor pe pagina de internet a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în data de 11 iulie 2017, ora 16:00”, etapă urmată de „proba de susţinere publică a proiectului de management, care se va desfăşura în clubul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în data de 17 iulie, începând cu ora 10:00”.

Condiţiile care trebuie îndeplinite de cei care se înscriu la concurs, ce documente trebuie să conţină dosarul de înscriere, calendarul concursului şi bibliografia pot fi consultate AICI.

Dosarele se depun la secretariatul SJU Neamţ, până la data de 3 iulie 2017, în intervalul orar 8:00-16:00. Taxa de participare este de 500 de lei şi se achită la casieria SJU Neamţ. Eventualilor candidaţi li se oferă şi o vizită la spital (sic!), în perioada 12-14 iunie 2017. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentACTUALIZARE FOTO Măcel la Războieni: 2 morți și 2 răniți grav
Articolul următorNenorocirea de la Războieni: criminalul a fost reținut
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.