apm neamtAgenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează concurs pentru şefia (director executiv) Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului (APM) Neamţ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999, cu modificările şi completările ulterioare. Prevederile legale menţionate pot fi consultate AICI.

Pe lângă acestea, condiţiile impuse de ANFP, dacă vor fi luate în calcul, sunt extrem de severe:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 3 ani.

Pe data de 12 septembrie, la ora 10:00, ar trebui să aibă loc proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Alte detalii, AICI.

Şefia APM Neamţ a fost deţinută de Eduard Corduneanu, care a renunţat la post pentru scaunul de consilier judeţean. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentACTUALIZARE Accident grav la Alexandru cel Bun! Primele concluzii ale Poliţiei Rutiere!
Articolul următorNume grele la Zilele comunei Taşca
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. POATE, DE ACEASTA DATA, VA CONTA PROFESIONALISMUL SI NU SUSTINEREA POLITICA!! SE STIE CA ACESTE CONCURSURI SE CASTIGA DOAR DE PERSOANELE CARE AU HARTIE DE LA PARTID.

Comments are closed.