accident foto ziarelive.roACTUALIZARE: Poliţia Rutieră Neamţ a formulat primele concluzii după cercetarea preliminară de la faţa locului.

„Colegii noștri sunt încă la fața locului. Se continuă ancheta, pentru a se stabili clar împrejurările care au dus la producerea accidentului. Șoferul, un bărbat de 71 de ani, care circula pe DN 15, având direcția de mers dinspre Bicaz spre Piatra Neamț, a părăsit prin partea dreaptă a sensului său de mers partea carosabilă, acroșând o femeie, care era în afara şoselei. În urma testării cu alcooltestul, rezultatul a ieșit negativ”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În acest moment, polițiștii nu au putut furniza mai multe informații despre starea victimei. (Andreea AMARIEI)

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: O persoană a fost grav rănită, în această dimineață, 17 august, într-un grav accident rutier, la intersecția DN 15 cu DC 132 Vădurele, în satul Vădurele, comuna Alexandru cel Bun. Vom reveni cu amănunte. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPercheziţii în Iaşi, Neamţ şi Vaslui * Afaceri cu rădăcini în Mureş * Prejudiciu de 1.850.000 lei şi 1.000.000€
Articolul următorŞefia Agenţiei de Mediu Neamţ scoasă la mezat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.