0:00

Plenul Consiliului Județean s-a întrunit, astăzi, 8 februarie, în ședință extraordinară ca să desemneze cine va prelua atribuțiile președintelui CJ, dată fiind suspendarea lui Ionel Arsene. Prin semnătura și votul secret al celor de la PSD-ALDE, care au convocat ședința, Ion Asaftei a devenit vicepreședinte cu atribuții de președinte la Consiliul Județean Neamț.

Evenimentul s-a bucurat și de înaltul patronaj și priviri vigilente din partea unor PSD-iști fruntași: senatorii Emilia Arcan și Dan Manoliu, deputatul Ciprian Șerban, fostul deputat și actual coordonator al PSD Neamț Ioan Munteanu și, deloc în ultimul rând, Marian Neacșu, secretarul general al PSD, venit tocmai de la București.

Șef nou la Consiliul Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Ședința, care n-a fost lipsită de momente tensionate, ba a și fost contestată de PMP, prin Laurențiu Dulamă, vicepreședintele care n-a încăput în proiectul de hotărâre, s-a încheiat sub semnul lui 18. Nu ”plus”, ci ”pentru”. Cu atâtea voturi a fost desemnat dl. Asaftei să fie șef până la noi ordine. Cine este dl. Asaftei puteți reciti aici.

Cum a ajuns să fie șef puteți vedea aici:

 

 

Articolul precedentPoliția Neamț intră sub aceeași „manta” cu SRI
Articolul următorNoapte grea pentru drumari: Probleme din cauza camioanelor nepregătite pentru iarnă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.