0:00

Joi, 27 februarie, va avea loc o ședință ordinară a Consiliului Local Târgu-Neamț, în care vor fi supuse spre aprobare 20 de proiecte de hotărâre.

Printre cele mai importante proiecte supuse spre aprobare reținem pe cel cu privire la ajustarea tarifelor practicate de SC ECO TG SRL pentru activitățile de colectare, transport și depozitarea temporară a deșeurilor, proiect de hotărâre cu privire la asocierea orașului Târgu-Neamț cu Asociația  Fotbal Club „Cetatea”, și poate cel mai important, proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea închirierii prin licitație publică a pajiștilor din domeniul privat al orașului.

Un alt proiect pe care aleșii locali trebuie să-l aprobe este și cel cu privire la schimbarea denumirii Școlii Domnești „Grigore Ghica-Vodă” în Școala Gimnazială Domnească „Grigore Ghica-Vodă”. Alte două proiecte de pe ordinea de zi sunt și cele cu privire la aprobarea rețelei școlare de învățământ preuniversitar de stat și particular de pe raza orașului Târgu-Neamț, dar și proiectul privind desemnarea membrilor comisiei de evaluare și de soluționare a contestațiilor constituite în vederea evaluării activității managerului Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie”, Florin Apostoae. (C.T.S.)

Articolul precedentComunicarea cu dl. Zgonea continuă
Articolul următorRegii României în județul Neamț