PERCHEZIŢII DNA ÎN NEAMŢ!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProcurorii DNA efectuează miercuri (14 octombrie) percheziții în 61 de locații situate în județele Sibiu, Brașov, Ilfov și Neamț, din care două sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar de fapte de corupție comise în perioada 2005 – 2015.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2005 – 2015.

În cursul zilei de 14 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se desfășoară percheziții domiciliare în 61 de locații situate în județele Sibiu, Brașov, Ilfov și Neamț, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice„, se arată în comunicatul DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit stiripesurse.ro, ”percheziţiile au loc, printre altele, la Oficial de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu şi Primăria Şelimbăr. Este vorba despre retrocedări ilegale, în valoare de 114 milioane de euro. Sunt implicaţi avocaţi, notari, funcţionari publici şi primarul din Şelimbăr”.

Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentŞtii măsurile de securitate pe care trebuie să le iei când foloseşti internetul?
Articolul următorIARNA LA NEAMŢ: Locuitorii din Izvorul Alb tot nu au energie electrică!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.