bicaz izvorul alb satelitÎn această dimineaţă (14 octombrie), la ora 8, localitatea Izvorul Alb (Bicaz), din judeţul Neamţ, era încă nealimentată cu energie electrică, la aproape patru zile de la debutul ninsorilor, conform raportului ISU Neamţ. „Cinci stâlpi rupţi, o linie de medie tensiune nealimentată cu patru puncte de transformare, fiind afectaţi 70 consumatori”, precizează raportul citat.

Vestea bună este că, în ultimele 24 ore, ISU Neamţ a avut mai curând de luat măsuri organizatorice, decât să intervină efectiv. Dar misiunile nu au lipsit:

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava al judeţului Neamţ a intervenit, pentru: o misiune pentru asigurarea cu energie electrică a Seminarului Teologic-Liceal Veniamin Costachi din cadrul Mănăstirii Neamţ, comuna Vâînători Neamţ. Măsuri organizatorice: monitorizarea factorilor de risc; elaborarea şi transmiterea rapoartelor operative privind monitorizarea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă; asigurarea intervenţiei operative a structurilor proprii pentru limitarea şi înlăturarea efectelor situaţiilor de urgenţă”.

Cât priveşte drumurile, „la ora raportarii utilajele de la Secţia Neamţ a CNADNR, sunt în baze pregătite pentru a se interveni la nevoie. Stoc antiderapant: sare 1.057 tone, nisip 1.015 tone”.

În ultimele 24 de ore, nu au fost urgenţe medicale şi nu s-au raportat persoane fără adăpost. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPERCHEZIŢII DNA ÎN NEAMŢ!
Articolul următorANI: Fost deputat de Neamţ, actual de Bacău, în conflict de interese! Şi-a angajat fratele la biroul parlamentar!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.