0:00

Actualizare: Accidentul s-a produs în jurul orei 13.20 și s-a soldat cu rănirea a două persoane. Comunicatul ISU Neamț oferă mai multe detalii:

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane și o autocisernă în care se afla doar conducătorul auto. (…) Până la sosirea forțelor de intervenție, o femeie de 73 de ani, pasageră în autoturism, a fost scoasă de participanții la trafic. Acesta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.

În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism, un bărbat de 75 ani. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț”.

IPJ Neamț informează că: „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 75 de ani, conducea un autoturism, din direcția Piatra-Neamț spre județul Bicaz, ar fi efectuat o manevră de întoarcere a autoturismului, spre Piatra-Neamț, fiind surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, de o autocisternă condusă, de un tânăr de 28 de ani, din județul Bacău. (…) Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

 

Știre actualizată. VIDEO. Se întâmplă acum. Accident la Alexandru cel Bun, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. VIDEO. Se întâmplă acum. Accident la Alexandru cel Bun, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedentPrimarul din Rediu amenințat cu incendierea casei
Articolul următorLIVE TEXT. Ceahlăul Piatra Neamț este în Liga a II-a după victoria împotriva Forestei Suceava
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.