Un scandal provocat pe fondul unui conflict mai vechi a avut loc în Rediu, ținta fiind primarul din comună, Vasile Motfolea. Agresorul, un personaj cunoscut în comună, cu amenzi de peste 30.000 de lei pentru diverse abateri, a făcut iureș pe 6 iunie când a amenințat că incendiază casa primarului.

Primarul din Rediu amenințat cu incendierea casei, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Foto: www.rediu.ro

Pentru că bărbatul de 64 de ani avea și o butelie cu care voia să-și pună în aplicare planul, a fost solicitat ajutor. Au intervenit polițiștii, locul a fost delimitat, au fost evacuate persoanele din împrejurimi, iar traficul în zonă a fost blocat. La locul incidentului au venit și pompierii militari, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, asigurând măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

În imobilul în cauză au fost identificate o butelie de camping, 2 bidoane de plastic din care se simțea miros de substanță posibil inflamabilă și mai multe bunuri ce puteau întreține un eventual incendiu“, a comunicat Poliția Neamț. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de amenințare și tentativă de distrugere.

(G.S.)

Articolul precedentTânără din Petricani urmărită internațional pentru crima care a îngrozit Italia
Articolul următorȘtire actualizată. VIDEO. Se întâmplă acum. Accident la Alexandru cel Bun
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.