0:00

Pentru că activitățile dedicate săptămânii “Școala altfel” își propun să constituie și un punct de plecare pentru copii în alegerea unei meserii sau cariere viitoare, unele școli din Neamț au ales să organizeze întâlniri ale elevilor cu polițiști. Vineri, 3 martie, polițiștii au participat la altfel de acțiuni alături de elevii Școlilor Gimnaziale din Goșmani, Siliștea, Bălțătești și Valea Seacă. Aceștia au oferit informații inclusiv despre tehnica din dotare.

“Școala altfel” cu polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Este o bucurie să ne aflăm mereu în preajma elevilor și să contribuim la educația acestora, prin sfaturi, exemple și prin răspunsuri la curiozitățile acestora. Dacă alături de cei mari am avut ocazia să vorbim alături de pericolele din mediul online, despre bullying și legislația aplicabilă lor, cei mici au fost fascinați de tehnica din dotarea polițiștilor, abia așteptând să pornească semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor, să cunoască tainele criminaliștilor sau să facă cunoștință cu Oscar, partenerul de nădejde al polițiștilor.

“Școala altfel” cu polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIndiferent de locul unde ne-am întâlnit în această săptămână, polițiștii vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și pentru toate întrebările altfel cu care ne-ați întâmpinat”, a precizat subcomisar Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. (A.C.)

Articolul precedentNumărul zilelor legale libere este tot mai mare, a ajuns la 17!
Articolul următor46 de ani de la cutremurul devastator care a lovit România
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.