0:00

După scandalul din seara de 26 iunie, de la Bodești, polițiștii au reținut 5 dintre Scandalagiii de la Bodești – plasați sub control judiciar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiprotagoniști, acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Bodești a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Ca reacție imediată, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat cu operativitate altercația izbucnită. Din cercetări a reieșit faptul că, în urma unui litigiu privind o suprafață de teren, 8 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, din localitatea Bodești, s-ar fi agresat fizic reciproc.  În urma conflictului, 7 persoane au suferit leziuni, fapt pentru care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii față de 5 dintre persoanele implicate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare”.

În ziua de 27 iunie, cei 5 reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, iar procurorul de caz i-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, stabilindu-le anumite obligații pentru această perioadă.

C.M.

 

Articolul precedentFermier din Bălțătești – reținut după ce n-a oprit la semnalul polițiștilor
Articolul următorAlertă! Cod galben de inundații de-a lungul râului Moldova. Avertizare extinsă!