După scandalul din seara de 26 iunie, de la Bodești, polițiștii au reținut 5 dintre protagoniști, acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Bodești a izbucnit un conflict în care sunt implicate mai multe persoane”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Ca reacție imediată, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat cu operativitate altercația izbucnită. Din cercetări a reieșit faptul că, în urma unui litigiu privind o suprafață de teren, 8 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 51 de ani, din localitatea Bodești, s-ar fi agresat fizic reciproc.  În urma conflictului, 7 persoane au suferit leziuni, fapt pentru care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii față de 5 dintre persoanele implicate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare”.

În ziua de 27 iunie, cei 5 reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, iar procurorul de caz i-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, stabilindu-le anumite obligații pentru această perioadă.

C.M.

 

Articolul precedentFermier din Bălțătești – reținut după ce n-a oprit la semnalul polițiștilor
Articolul următorAlertă! Cod galben de inundații de-a lungul râului Moldova. Avertizare extinsă!