iasi maternitatea elena doamnaAnchetă la Maternitatea “Elena Doamna” din Iaşi, după ce o femeie a născut pe holurile unităţii sanitare. Conducerea spitalului vrea să afle de ce gravida nu a mai ajuns în sala de naşteri şi dacă în acest caz a fost respectat protocolul medical, precizează stiri.tvr.ro.

La mijlocul săptămânii, o femeia de 36 de ani din localitatea Bosia a chemat ambulanţa când s-a declanşat travaliul. A fost adusă la maternitatea “Elena Doamna” şi a născut în timp ce era transportată cu targa spre triaj. Copilul a venit pe lume chiar în holul unitătii medicale. Conducerea maternităţii susţine însă că totul s-a desfăşurat în câmp steril.

Copilul a primit nota 9 la naştere, iar în acest moment şi el şi mama se simt bine. Conducerea spitalului vrea să afle de ce era doar un singur medic de gardă, deşi ar fi trebuit să fie doi.

Nu este primul scandal de la maternitatatea “Elena Doamna”. Anul trecut, părinţii unui bebeluş mort la naştere au acuzat că nu era niciun medic de gardă în momentul internării, iar tatăl a fost nevoit să sune la 112 ca să primească asistenţă medicală. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMai e şi cinste pe lume: plic cu 720 de lei returnat păgubaşei!
Articolul următorBătrân jefuit de 60 de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.