bani in plicO femeie din Iaşi a făcut, săptămâna trecută, un gest întâlnit din ce în ce mai rar pe plaiurile mioritice. Ea a returnat păgubaşei, o pensionară, un plic cu 720 lei, pe care l-a găsit pe stradă. Pentru a putea face acest lucru, ea a apelat la ajutorul jandarmilor ieşeni.

“În ziua de 10 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, un echipaj de jandarmi a fost dirijat de către dispecerat să se deplaseze pe str. Arcu, unde o femeie relatează că a găsit pe stradă un plic cu bani. Jandarmii s-au deplasat la fața locului, au identificat persoana care a făcut sesizarea, aceasta având în mână un plic, în care se afla o sumă de bani. După verificarea conținutului plicului s-a stabilit că în acesta se afla suma de 720 lei și un cupon de pensie. Pe baza cuponului de pensie, s-a reușit identificarea persoanei care a pierdut banii, jandarmii, împreună cu femeia care a găsit plicul, s-au deplasat la domiciliul celei în cauză, care era în apropiere, unde, pe bază de proces verbal, a fost predat plicul cu suma de 720 lei, persoanei care l-a pierdut. În momentul în care a primit înapoi suma de bani pierdută, femeia a plâns de bucurie, mulțumind persoanei care a găsit plicul pentru gestul său și jandarmilor care și-au făcut datoria”, se precizează într-un comunicat al IJJ Iaşi.

Cetățenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgențe 112. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFost fotbalist la Bacău şi Târgu Neamţ, decedat la numai 39 de ani!
Articolul următorScandal la Maternitatea Elena Doamna: copil născut pe holuri!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.