0:00

Bătrân jefuit de 60 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr din comuna Broscăuţi (Botoşani) a lovit alţi doi bărbaţi, între care şi un bătrân de 87 de ani. Toate acestea doar pentru 60 de lei, pe care îi sustrăsese din locuinţa bătrânului agresat.

„La data de 12.09.2015, poliţiştii Secţiei Rurale 1 Botoşani au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, două persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unui bărbat de 87 ani, din comuna Gorbăneşti, de unde au sustras o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că ieri, 12.09.2015, în jurul orei 15.20, C.V. de 32 ani, din comuna Broscăuți, judeţul Botoşani, a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și a sustras 60 de lei, fiind însă surprins de către aceasta. În aceste împrejurări, pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra banii sustrași, bărbatul a lovit persoana vătămată, după care a părăsit imobilul.

Fiind urmărit de un vecin al părţii vătămate, până în extravilanul localității Gorbănești, C.V. l-a lovit şi pe acesta cu un obiect contondent, pentru a-și asigura scăparea și a păstra banii sustrași. Totodată, cercetările au stabilit că la comiterea faptei a participat și C.F. de 34 ani, din comuna Broscăuți, care a pătruns de asemenea fără drept în locuința persoanei vătămate și a stat de pândă în hol.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul I.P.J.Botoşani faţă de C. V., urmând ca pe numele acestuia să fi formulată propunere de arestare preventivă. În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi respectiv complicitate la furt calificat”, se precizează în comunicatul IPJ Botoşani. (ZCH NEWS)

Articolul precedentScandal la Maternitatea Elena Doamna: copil născut pe holuri!
Articolul următor300 de poliţişti şi jandarmi la deschiderea anului şcolar
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.