Scandal între frați: unul a fost reținut pentru furt și incendiere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat în vârstă de 56 de ani, din Gherăiești, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost pus sub acuzare pentru furt calificat și distrugere. S-a întâmplat duminică, 23 iulie după ce anchetatorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați prin apel 112, de un localnic de 58 de ani, din Gherăiești, care reclama că fratele lui a incendiat o motocositoare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că la data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 19:30, în timp un bărbat de 56 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns prin efracție într-o zonă a imobilului ce îi aparține surorii sale, de unde ar fi sustras o motocositoare şi un rucsac ce conținea  articole de îmbrăcăminte și scule, după care s-ar fi deplasat în exteriorul imobilului, unde le-ar fi incendiat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 lei”, anunță Poliția Neamț.

Rămâne de văzut dacă autorul faptelor va fi dus la instanța de judecată cu propunere de arestare preventivă sau va fi cercetat în libertate.

(G.S.)

Articolul precedentMeteorologii anunță pârjol: aproape 40 de grade la umbră
Articolul următorISU Neamț face înscrieri pentru programul „Salvator din pasiune”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.