Actualizare: Judecătoria Piatra-Neamț a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului din Borlești pentru amenințare, contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice (vezi imagine de pe site-ul Judecătoriei Piatra-Neamț mai jos).

Știre actualizată. Scandal cu focuri de armă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre actualizată. Scandal cu focuri de armă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtire inițială: Altercația dintre patronul unui local și un consumator s-a lăsat cu focuri de armă. Incidentul neobișnuit a avut loc în Piatra Șoimului, iar pistolarul s-a ales cu mai multe acuze penale pentru care a fost încătușat, fiind reținut pentru 24 de ore. Incidentul a ajuns la urechile oamenilor legii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești pe 31 august, în jurul orei 21:30.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că între administratorul respectivei unități, în vârstă de 53 de ani și un tânăr de 23 de ani, din Borlești, a avut loc un conflict spontan în urma căruia tânărul de 23 de ani, folosindu-se de o armă, tip pușcă, ar fi executat un foc de armă în plan vertical, tulburând ordinea și liniștea publică”, anunță Poliția Neamț.

Anchetatorii au ridicat pușca folosită în conflict, iar cercetările au relevat faptul că tânărul nu este deținător legal de armă, iar aceasta nu figurează cu mențiuni. În baza materialului probator administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a fost pus sub acuzare pentru patru infracțiuni, contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă și tulburarea ordinii și liniștii publice.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedent„Sărbătorim românește”- Ziua comunei Răucești
Articolul următorA fost prelungită valabilitatea polițelor Euroins
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.