„Sărbătorim românește”- Ziua comunei Răucești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLocuitorii din Răucești se pregătesc de sărbătoare iar la sfârșitul săptămânii sunt invitați să participe la ziua comunei. Manifestarea are loc pe 3 septembrie și este intitulată generic „Sărbătorim românește”. Acțiunea, în organizarea Primăriei și a Consiliului Local Rucești, este tradiție și a ajuns la cea de-a XVI-a ediție.

Toți fiii satului, dar nu numai, sunt așteptați la orele amiezii în centrul localității, iar după partea oficială ce include și un ceremonial religios, administrația locală va premia elevii cu merite deosebite în activitatea școlară, dar și unitățile de învățământ de unde provin aceștia. Nu vor fi uitați nici seniorii, iar cuplurile care au trecut testul timpului și au împlinit 50 de ani de căsătorie vor fi sărbătorite așa cum se cuvine.

Programul artistic include artiști local dar și nume consacrate, astfel că pe scenă va evolua grupul vocal „Mlădițe de folclor”, îndrumător prof. Sânziana Oșlobanu, precum și Gabiela Ujică, Simona Manolache-Ciuntea, Vasile Urzică. Nu va lipsi ansamblul folcloric „Floricică de la Munte”, dar cei aflați în sărbătoare vor avea ocazia să petreacă cu artiști precum What s Up, Antonio Pican, Randi și Formația „Azur”. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

(G.S.)

Articolul precedentSchimbări în IȘJ Neamț și în conducerea unor școli
Articolul următorȘtire actualizată. Scandal cu focuri de armă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.