De la 1 septembrie sunt o serie de schimbări în învățământul nemțean. Echipa de la vârful Inspectoratului Școlar Neamț cunoaște schimbări, după ce Claudia Manuela Barna a renunțat la fotoliul de inspector școlar general adjunct și cea care i-a luat locul este Ana Socea, inspector școlar la învățământul primar.

Pensionarea prof. Gabriela Banu a deschis calea revenirii fostului inspector școlar general Elena Laiu, de această dată la șefia Casei Corpului Didactic Neamț.

Tot la nivelul IȘJ-ului, renunțarea la funcția de inspector școlar a prof. Emanuel Bălan a făcut ca jumătatea de normă la istorie să-i revină prof. dr. Mihai Giosan.

Celelalte schimbări îi vizează pe directorii de școli care au demisionat ori au ieșit la pensie înainte ca mandatul la conducerea unităților de învățământ pentru care au concurat în 2021- 2022 să se încheie. Sunt noi directori numiți la Centrul de Excelență Neamț, la Colegiul Național Pedagogic „Gh. Asachi”, dar și la câteva școli din Roman și din zona rurală, mai puțin la Creșa Piatra Neamț.

Detalii despre noutățile de ultimă oră din învățământul nemțean puteți citi aici și aici.

C.I.

Articolul precedentS-a decis soarta directorilor de la Colegiul Național „Petru Rareș”
Articolul următor„Sărbătorim românește”- Ziua comunei Răucești

1 COMENTARIU

  1. Partidele politice defileaza cu ceea ce au! Cum spun matematicienii: o nulitate la putere este tot o nulitate! Un spectacol ieftin, nereusit, cu putini spectatori pe masura.

Comments are closed.