Scandal cu bâte şi maşini “boţite” la Săvineşti, protagoniştii au fost reţinuţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi “bărbaţi” din Săvineşti, unul de 33 de ani şi celălalt de 36 de ani, au făcut un scandal de pomină, în după-amiaza de 20 mai, după ce s-au încăierat de la nişte “vorbe”. Pentru că lucrurile au degenerat, iar în conflict a apărut şi o bâtă care s-a “plimbat” de la unul, la altul, au fost anunţaţi poliţiştii.

Din cercetările efectuate, a reieșit că, în urma amenințărilor și injuriilor adresate unui bărbat de 36 de ani, de către un alt bărbat de 33 de ani, ambii din Săvinești, ar fi izbucnit un conflict”, se arată în comunicatul IPJ Neamţ.  “Pe fondul stării conflictuale, cel de 33 de ani ar fi exercitat acte de violență asupra celuilalt bărbat, folosind o bâtă, de care a fost deposedat de bărbatul de 36 de ani, care ulterior ar fi fost acest obiect pentru a lovi de mai multe ori autoturismul ce aparținea bărbatului de 33 de ani. În continuare, cel de 33 de ani, ar fi lovit parbrizul autoturismului aparținând bărbatului de 36 de ani, distrugându-l”.

Peste toate, bărbatul de 33 de ani era în carantină de pe 14 mai, iar poliţiştii l-au amendat cu 5.000 de lei pentru că n-a respectat obligaţiile pe care le avea. Ambii protagonişti ai scandalului au fost conduţi la sediul poliţiei şi reţinuţi, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, amenințare, lovire sau alte violenţe și distrugere. Astăzi, ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentŞpagă de 12.000 de euro şi 10.000 de lei la RAR
Articolul următorO școală din Piatra-Neamț are 8 copii înscriși pe 100 locuri la clasa pregătitoare