Actualizare: Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a emis un comunicat în care oferă mai multe detalii despre acest caz. Se menționează că a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de 4 agenți de poliție din cadrul Poliției orașuui Dărmănești.

comunicat darmanesti 18112021

Știre inițială: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) efectuează cercetări într-un dosar penal ce vizează suspiciuni de luare de mită de către șase agenți de poliție, din cadrul IPJ Bacău – Poliția Orașului Dărmănești, în legătură cu contravenții constatate la regimul rutier, potrivit unui comunicat publicat de DGA.

Dosarul penal a fost inițiat ca urmare a unui apel la linia Call Center anticorupție a D.G.A. 0800.806.806.

Astăzi, 17 noiembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău și ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Bacău, împreună cu alte 4 servicii județene anticorupție (Vaslui, Iași, Covasna și Suceava), efectuează percheziții domiciliare în 5 locații, dintre care una la sediul Poliţiei Dărmăneşti. Au fost puse în executare 6 mandate de aducere pentru cei şase suspecţi, precum și ordonanțe de ridicare de înscrisuri.

Suspecţii urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău în vederea audierii și luării măsurilor ce se impun.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Angela Croitoru

Articolul precedentControl al poliţiştilor la transportul de marfă, amenzi de 25 de mii de lei
Articolul următorVIDEO. Incendiu la un depozit al Adridan din Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.