reclama autocenter

Actualizare: Potrivit, locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț: „Au ars aproximativ o tonă de produse alimentare, un frigider și s-au deteriorat mai multe produse din interiorul depozitului.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul depozitului.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric  produs la o vitrină frigorifică defectă”.

Nu au fost victime.

Știre inițială: Astăzi, 18 noiembrie, în urmă cu 30 de minute, un incendiu a izbucnit la depozitul firmei Adridan de pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamţ.

Potrivit patronului firmei, un dispozitiv electric de refrigerare pentru iaurturi al firmei Danone s-ar fi defectat, producătorul de iaurturi a trimis un meseriaş să remedieze problema. Acesta ar fi introdus freon pe instalaţie şi, la o oră de la plecarea angajatului respectiv, frigiderul a luat foc.

Flăcările au fost stinse imediat de pompierii din Piatra Neamţ care au intervenit cu o autospecială de stingere şi un rezervor de apă, la faţa locului ajungând şi un echipaj de paramedici cu ambulanţă SMURD.

Au fost afectate cam jumătate dintre mărfurile alimentare şi nealimentare din depozitul de aproximativ 150 mp.

Pompierii lucrează acum pentru stingerea unui mic focar rămas în spatele depozitului şi pentru scoaterea fumului din interior.

Angela Croitoru

Articolul precedentŞase poliţişti de la rutieră cercetaţi pentru luare de mită
Articolul următorCinci zile libere de 1 Decembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.