Gelozia soțului a adus-o pe o femeie, în vârstă de 43 de ani, gravidă în 3 luni, în situația de a face un gest necugetat.

Marți seară, după un nou scandal provocat de soțul care îi tot reproșa că a făcut copilul cu altul, femeia n-a mai suportat acuzațiile și a vrut să-i arate că nu are dreptate. Supărată și din cauză că sarcina nu evolua bine, ea a înghițit 10 pastile, după care i s-a făcut rău. Soțul a sunat la salvare, la câteva minute după ora 22, iar la locuința familiei, din comuna Poienari, a ajuns un echipaj de ambulanță de la Substația Roman.

Pacienta, de 43 de ani, cu sarcină în 15 săptămâni oprită din evoluție, a fost preluată de un echipaj cu asistent medical și predată la Centrul de Primire a Urgențelor al Spitalului Municipal Roman și internată pe secția obstetrică-ginecologie”, a declarat asistenta șefă Mihaela Olaru, de la Serviciul de Ambulanță Neamț.

La spital, medicii au confirmat, prin investigații ecografice, că femeia pierduse fătul, astăzi urmând să se decidă când anume se va interveni chirurgical.

ACTUALIZARE: Dr. Oana Onu, directorul medical al SMU Roman, ne-a declarat că gravida este, în prezent, internată pe secția Obstetrică-Ginecologie sub tratament perfuzabil. ”Pacienta este în stare stabilă, în urma consultației de specialitate s-a stabilit că sarcina în 15 săptămâni este pe un uter cicatricial, oprită în evoluție de o săptămână. Este sub supraveghere, urmând ca medicul curant să decidă intervenția chirurgicală sau medicamentoasă asupra problemelor obstetricale”. (C.I.)