0:00

Sâmbătă, premieră la TT – Tape, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Deşi nu au încă un spaţiu scenic funcţionabil, actorii de la Teatrul Tineretului Piatra Neamţ continuă să pună în spectacol piese de teatru interesante pentru publicul lor fidel. Ei ne anunţă o nouă premieră din această stagiune, spectacolul cu piesa „TAPE”, de Stephen Belber, în regia lui Răzvan Muraru.

Avanpremiera spectacolului va avea loc vineri, 23 noiembrie, ora 19, la Bells Gastropub, iar premiera –  sâmbătă, 24 noiembrie, ora 19, la sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Petru Rareş”. Următorul spectacol va avea loc duminică, 25 noiembrie, ora 19, la sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Petru Rareş”. Din distribuţia piesei fac parte: Cezar Antal, Dragoş Ionescu, Corina Grigoraş şi Nora Covali.

Stephen Belber este un dramaturg, scenarist şi regizor american pe val, jucat pe Brodway dar şi pe importante scene europene. După drama sa, Caseta, s-a realizat filmul omonim, cu o distribuţie prestigioasă: Ethan HawkeRobert Sean Leonard şi Uma Thurman. Pentru Jon, un regizor care începe să aibă succes, viaţa este o temă de rezolvat, pentru Vince, care poartă amprentele loser-ului, viaţa e mai de grabă o petrecere de pus la cale. Doi bărbaţi pe care îi leagă o prietenie veche, din liceu, dar şi relaţia de amor adolescentin cu aceeaşi fată. Ranchiune vechi care fac băşici pe limbă, perspective diferite asupra unor lucruri petrecute în timpuri confuze, vorbe găunoase care golesc fapta de vină sunt tot atâtea mecanisme psihologice explorate într-o piesă care trăieşte din energiile maligne şi benigne ale tinereţii.

Articolul precedentCampanie la București pentru copiii din Ruginoasa
Articolul următorV.A. Urechia – cel dintâi ministru al învăţământului pus de Cuza