Salvat de la moarte sigură, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 30 de ani, din localitatea Horia, care intenționa să-și ia viața, a fost salvat în ultima clipă de un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm. S-a întâmplat pe 18 iunie, când un apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 17:50, anunța incidentul ce avea loc în zona podului peste Moldova, în afara localității Horia.

În zona de ieșire de pe podul rutier, ce traversează râul Moldova, patrula formată din agent șef principal de poliție Cănărău Ioan din cadrul Poliției municipiului Roman și sergent major Căuş Gabriel din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău au identificat persoana în cauză, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Horia, care prezenta semne vitale. Cei doi au așezat bărbatul într-o poziție sigură, tăind șnurul cu care aceasta se spânzurase“, anunță Poliția Neamț.

Un echipaj medical a acordat primele îngrijiri la fața locului, ulterior bărbatul fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală.

FOTO Poliția Neamț

(G. S.)

Articolul precedentStart la Evaluarea Națională 2023 – regulile pe care elevii trebuie să le respecte
Articolul următorCopil de 14 ani încătușat pentru jaf: miza-35 de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.