Copil de 14 ani încătușat pentru jaf: miza-35 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn adolescent în vârstă de 14 ani a fost privat de libertate după ce a jefuit un copil cu 2 ani mai mic. Totul a avut loc pe 18 iunie când un apel la numărul unic de urgență anunța că un copil de 12 ani a fost tâlhărit.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce minorul de 12 ani, se afla împreună cu un alt minor de 12 ani, ambii din Roman, în fața unui imobil din oraș, ar fi fost amenințat cu acte de violență de un minor de 14 ani, care folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi solicitat banii pe care acesta îi deține asupra sa, deposedându-l de suma de 35 de lei“, conform unui comunicat al IPJ Neamț.

Minorul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

(G. S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentSalvat de la moarte sigură
Articolul următorUrsul a revenit la Tarcău, locuitorii au primit RO-ALERT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.