0:00

Consilierii județeni s-au întrunit în ședință extraordinară, miercuri, 5 februarie, pentru a adopta o hotărâre cu privire la utilizarea sumei de 1.800 mii lei din excedentul anual al bugetului județului Neamț, excedent rezultat la încheierea exercițiului bugetar pe anul 2013.

În ceea ce privește ordinea de zi, de fapt, este vorba despre suma necesară acoperirii golului temporar de casă de la secțiunea temporară, respectiv pentru achitarea drepturilor salariale aferente lunii ianuarie, ale angajaților din cadrul aparatului de specialitate al CJ Neamț. Mai precis, dacă consilierii județeni nu erau de acord să se utilizeze acești bani din excedentul bugetar de anul trecut, angajații din CJ nu și-ar fi luat salariile pe ianuarie.

Cei 24 de consilieri prezenți la ședință nu au început lucrările în plen înainte ca, la propunerea președintelui Culiță Tărâță, să se țină un moment de reculegere în memoria colegului lor, consilierul județean Ioan Spiridonescu, care a încetat din viață la începutul acestei săptămâni. (I.C.)

Articolul precedentÎnsoțitori de bord pentru șoferii începători
Articolul următorConsilierul judeţean Claudiu Stafie propune: Arbitrii și stewarzii la copii plătiţi din bani publici