Sala de şedinţe a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, locul în care, de obicei, se fac analize şi planuri pentru misiuni, a avut cu totul altă destinaţie în ziua de 23 decembrie.

„Am primit colindători ce au vestit Nașterea Domnului și ne-au încântat cu dulcele glas al colindelor românești”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

„Cetele de colindători au reprezentat Colegiul Tehnic «Gheorghe Asachi» din Piatra Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte «Carmen Saeculare», dar şi Asociaţia Culturală «Eu cred», coordonată de agentul șef principal Mihai Coșerariu, din cadrul Postului de Poliție Dămuc. Acesta, în timpul său liber, s-a implicat în desfășurarea mai multor activități cultural artistice, coordonând trei grupuri de copii, cu care a participat la mai multe concursuri de folclor. Totodată acesta a organizat o ceată de colindători, formată din polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz și Poliției orășenești Bicaz, care ne-au trecut azi pragul pentru a ne vesti minunea Nașterii Domnului, și pentru a ne aminti că în sufletul fiecăruia dintre noi dăinuie respectul pentru tradiții, bucuria sărbătorii și bunătatea”.

Colindătorii din asociaţia conducă de Mihai Coşerariu au cântat şi în bisericile din Neagra şi Bicaz Chei, spre bucuria localnicilor care s-au aflat la slujba duminică 20 decembrie.

La sediul Poliției Neamţ a ajuns și Moș Crăciun care a dăruit atât colindătorilor, cât și copiilor aflați în sală cadouri din tolba sa. La manifestare au fost prezenţi președintele Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban şi prefectul de Neamţ, Vlad Angheluţă.

În prag de sărbătoare, conducerea IPJ Neamț urează tuturor ca Sfânta Sărbătoare a Crăciunului și apropiata cumpănă dintre ani, să ne întâmpine în armonie, belșug, sănătate și liniște alături de cei dragi! (C. MIRCEA)

Articolul precedentÎn prag de sărbători, PNL Neamț a lansat acțiunea CRĂCIUNUL NU ARE VÂRSTĂ
Articolul următorTratamente stomatologice gratuite pentru copii din Neamţ, Suceava şi Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.