0:00

În prag de sărbători, PNL Neamț a lansat acțiunea CRĂCIUNUL NU ARE VÂRSTĂ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn apropierea sărbătorilor de iarnă, PNL Neamţ şi OFL Neamţ au decis să ofere brazi pentru instituții școlare și de ocrotire socială, precum și cadouri de Crăciun pentru persoanele defavorizate aflate în îngrijirea unor asemenea instituții. Acțiunile liberalilor nemțeni din pragul sărbătorilor au fost realizate sub genericul CRĂCIUNUL NU ARE VÂRSTĂ.

„Moșul” PNL a venit cu brazi și cu cadouri pentru semenii noştri aflaţi în orfelinate, centre de plasament, case de copii, cămine de bătrâni sau alte organizaţii şi instituţii care au în îngrijire persoane defavorizate şi care acum, în preajma Sărbătorilor, au nevoie mai mult decât oricând de un astfel de sprijin pentru a le face Crăciunul mai frumos.

Astfel, în ziua de 18 decembrie 2015, copiii din două centre sociale s-au bucurat de prezenţa și darurile aduse de liderii locali ai PNL: co-preşedintele PNL Neamţ deputat Mugur COZMANCIUC, deputatul Radu SURUGIU, primarul municipiului Piatra Neamț Dragoş CHITIC, reprezentanta Femeilor Liberale Gabriela BANU, purtătorul de cuvânt al PNL Neamţ Monica ANTON şi prim-vicepreședinte PNL Neamț Florin HOPŞA. Întreaga acţiune a fost pusă sub semnul emoţiei Naşterii Domnului, colindele şi urările copiilor întregind atmosfera de sărbătoare.

Cu aceeaşi bucurie au fost primiţi liberalii nemțeni şi de către bătrânii din Centrul Social Pietricica, care nu au fost mai prejos şi au colindat și ei echipa liberală care le-a trecut pragul.

„A fost o mare bucurie pentru noi să putem oferi un mic ajutor în prag de Crăciun. Într-adevăr, Crăciunul nu are vârstă, iar bucuriile de Crăciun trebuie trăite de toți – tineri și vârstnici laolaltă, a declarat co-preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc.

„Obiceiul împodobirii bradului de Crăciun e una din cele mai iubite datini. Practic, nu putem concepe sărbătoarea Crăciunului fără bradul ornat frumos, motiv pentru care echipa PNL Neamţ a donat brazi mai multor centre sociale și şcoli”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamţ Dragoş Chitic.

„Adevărata bucurie a Crăciunului nu rezultă din graba şi agitaţia de a face mai multe şi în goana după cumpărături. Adevărata bucurie o găsim când suntem alături de semenii nostri, iar aceasta actiune mi-a reamintit că de Crăciun trebuie să dăruim mai mult semenilor noştri. Dorim tuturor un Crăciun plin de bucurie”, a declarat doamna Gabriela Banu, reprezentanta Femeilor Liberale.

Acţiunea CRĂCIUNUL NU ARE VÂRSTĂ s-a desfăşurat în Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ, dar şi în localităţi învecinate (Borleşti, Oslobeni, Ion Creangă, Trifeşti, Rediu şi Săvineşti), peste 1.000 de persoane bucurându-se alături de liberali de apropierea Crăciunului. (Biroul de comunicare al PNL Neamț)

Articolul precedentFSLI Neamţ: Procese pentru supranormarea personalului nedidactic
Articolul următorSala de şedinţe a Poliţiei Judeţene, transformată în scenă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.