sala-ceahlaul-handbalAdministrată de Clubul Sportiv “Ceahlăul”, sala cu același nume de pe strada Ștefan cel Mare din Piatra Neamț, martoră a numeroase momente de referință din istoria sportului nemțean, va cunoaște, în curând, un amplu proces de reabilitare și modernizare. Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat finanțarea pentru schimbarea suprafeței de joc, înlocuirea ferestrelor și refacerea instalației termice.

“Am primit o veste foarte bună. Urmează licitația pe SEAP. Sper ca sala să capete o înfățișare deosebită, să atragem din nou publicul la meciuri, chiar dacă nu mai sunt de primă ligă. Eu am venit la CS Ceahlăul în 1987. M-am zbătut și mă voi zbate în continuare pentru dezvoltarea sportului de performanță, dar și a celui de masă. În maximum două-trei săptămâni sperăm să vedem primii muncitori la lucru în sala Ceahlăul. Iarna se pierdea foarte multă căldură și condițiile de joc lăsau de dorit. Doamna ministru Elisabeta Lipă a fost anul trecut la noi și a văzut că arena pietreană necesită lucrări urgente de reparație”, a declarat profesorul Valentin Gavril, directorul CS “Ceahlăul”.

Arena pietreană a fost dată în folosință la 23 august 1968 cu meciurile Balcaniadei de baschet pentru junioare și de atunci și până în prezent nu a mai cunoscut o renovare generală. (Ana MOISE)