Un cetățean a lăsat sâmbătă, 5 august, seara, un sac, în care se aflau o uniformă uzată și un chipiu aparținând Poliției Române în fața sediului Poliției Locale Piatra-Neamț. Dispecera a observat pe camera de supraveghere și a alertat echipa de intervenție. Aceasta a constatat conținutul sacului și l-a predat Poliției municipiului Piatra-Neamț, căreia îi aparținea uniforma.

Sac cu o uniformă şi un chipiu de poliţie lăsate în fața sediului Poliției Locale Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații“S-a deschis o lucrare generală în acest caz, doar ca să aflăm cine a abandonat acea uniformă și în ce scop. Dar nu este niciun fel de infracțiune sau contravenție. Cine știe, poate un cetățean a găsit sacul la gunoi, a văzut că este vorba despre o uniformă și s-a gândit că cei de la Poliția Locală știu exact unde să o predea”, este opinia inspectorului Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Incidentul s-a petrecut pe fondul a ceea ce a fost denumit de Sindicatul Polițiștilor Europol scandalul uniformelor. E vorba de faptul că IGPR cheltuie 16 milioane de euro pentru achiziţia de uniforme noi pentru aproximativ 35.000 de polițiști. (ZCH NEWS)

Articolul precedent10 arestați după scandalul monstru de la Roman
Articolul următorS-a stins din viață Vlad Marcoci
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.