S-a stins din viață Vlad Marcoci, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVlad Marcoci, fostul președinte al Consiliului Județean Neamț s-a stins din viață fulgerător pe 10 august în urma unui stop cardiorespirator. În vârstă de 55 de ani, Vlad Marcoci mai avusese și în trecut probleme medicale, dar de această dată nu a mai putut fi salvat. „În urmă cu puțin timp a fost declarat decesul. Era la pensiunea dânsului, la Bicaz. Un echipaj de la Bicaz a intervenit imediat. A fost găsit în stop cardiorespirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare care din păcate nu au dat rezultat”, a declarat Dorice Albu, manager Ambulanța Neamț.

Vlad Marcoci a fost, la 32 de ani, cel mai tânăr prefect de Neamț (în anul 2000), iar în perioada 2006-2008 a condus Consiliul Județean Neamț. Timp de un mandat, în perioada 2012-2016 a fost deputat de Neamț după ce a câștigat alegerile candidând din partea Partidului Social Democrat.

Vlad Marcoci era de profesie inginer constructor absolvind facultatea în anul 1992. Politicianul a trecut la cele veșnice la o zi după ce a trecut în neființă Mircea Pintilie, fost președinte al Consilului Județean Neamț

Sincere condoleanțe familiei.

Articolul precedentSac cu o uniformă şi un chipiu de poliţie lăsate în fața sediului Poliției Locale Piatra-Neamţ
Articolul următorActivitatea bazinelor din Ștrandul Municipal este suspendată temporar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.