10 arestați după scandalul monstru de la Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAltercația care a avut loc la Roman în urmă cu câteva zile, pentru aplanarea căreia a fost nevoie de intervenția „mascaților” de la SAS și a jandarmilor nemțeni (amănunte aici), s-a lăsat cu reținerea unui număr impresionant de combatanți.

În total au fost încătușate 12 persoane. După deliberări, 10 bărbați au fost arestați preventiv pentru următoarele 30 de zile, iar pentru alți doi s-a dispus plasarea în arest la domiciuliu. Defalcat, 3 acuzați au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă de omor. Din datele de anchetă rezultă că în încăierea generală cei trei au înjunghiat doi adversari. Victimele au ajuns la Spitalul Roman, însă pentru una dintre acestea nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Din acest motiv toți cei trei au fost privați de libertate.

Alte 9 persoane au fost duse la Judecătoria Roman după ce au fost puse sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și distrugere. În acest dosar judecătorii au arestat preventiv 7 acuzați, alți doi fiind plasați în arest la domiciliu. Deciziile Tribunalului Neamț și a Judecătoriei Roman nu sunt definitive.(G.S.)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI Şomuz Fălticeni-CSM Ceahlăul 0-3 (0-1)
Articolul următorSac cu o uniformă şi un chipiu de poliţie lăsate în fața sediului Poliției Locale Piatra-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.