0:00

O ceartă pornită între două familii de romi care locuiesc în case învecinate a degenerat într-o adevărată bătaie cu tot felul de arme: bâte, pietre, unelte. Cum spiritele nu s-au calmat nici măcar când doi dintre participanți au căzut secerați la pământ, la fața locului au ajuns mascații și jandarmii.

Scandal între romi la Roman sfârșit cu un deces și un spitalizat, ZCH NEWS - sursa ta de informații“La data de 7 august a.c., în jurul orei 22:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din Roman are loc un scandal, în care sunt implicate mai multe persoane. Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor, care au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante. Două persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, referitor la una dintre acestea fiind comunicat de către unitatea medicală decesul”, a precizat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Scandal între romi la Roman sfârșit cu un deces și un spitalizat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCazul este cercetat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

A.C.

Articolul precedentColonelul Cucoș trimis în judecată în dosarul „agresării manifestanților la 10 august”
Articolul următorTelenovelă cu report la portofel: a plătit 60.000 de euro pentru a trata un cancer închipuit!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.