reclama autocenter

O coțofană pripășită printr-un tei care  a mai rămas după ofensiva primarelui den Iași contra arborilor care adăpostesc șpeoni și paparați, ne-o sunat pă celularu` fix să ne întrebe despre un insete care o fost uns derector peste biblioteca cea mare. Nu de alta, dar o auzit `mneaei de oarece apropieri dă ăla care o speriat banii adunați pe baza zicerii bărboase „Dormi, că noi avem grijă de banii lui matale!“ Și-o avut, nimic de zis, că nu se mai găsesc nici azi. Acuma noi ne-am mirat foarte că nu știe de domnu` Gelu, că doar o trecut de mai multe ori pe lângă dânsa, pe când sonda cu aprindere opinia publică, bașca trebuia să-l vază și prin teveuri că era un atent inșpectore dă comisie audiovizuală. Dar dacă l-o pus dereftor la carți, înseamnă că ori îi plac ori le joacă în draci, ori vrea să face o moșmandă să vinde cărțile vechi la preț dă noi (ori invers), dar mare lucru dacă nu-i interesat `mnealui de oarece spații de depozitat fițuici, că ștudenții tot ștudenți rămâne.

De azi, cumătru` o trecut la dietă dă slăbit, că nu se mai poate apleca să-și vadă încălțările și mai mereu se trezește că se încalță invers, ca economia națională pă vreme de crizi. Plus de asta o auzit, că ăia de fac ordine în popor la pipote, nu le place făpturi cu șunci peste ecartamentul normal al scaunelor, că dă prost la imagine. Adică nu încap în cadru dă teveu. De altfel, ăsta e și motivu` pentru care domnu` dereftor de la desepeu de la noi se pregătește de o slăbire den foncție, în locul lui dânsul urmând a fi pusă pă fotel o duduie cu greutate normală, dar puternic  împinsă den pupa și care o să bage la slăbit toată direcția prin post negru la firfirei și comisioane, bașca ore de fitness din ghemuit în depărtat pren birouri. Acuma, o să videm cum o face cu moștenirea lui dom` dereftor care o uitat numărul kilelor den dotare, că o avut grijă să facă multe și pe placu` multora. Așteptăm, așadar.

Dom` premare (Nea Gigi, să trăiț!) plus șăfu` de la cejeu (dom` Culiță, să trăiț la fel!), iar trebe să-și cumpere straie noi, că după ce i-o înghesuit vizitele feminine den ultima vreme, urmează sezonul bărbătesc. Și asta n-ar fi nimica, că damele nu consumă mare lucru, dar vine prim ministru cu suita dă oarece miniștri cu organismele în secetă, bașca cu pofte de trufandale de pădure ori de regiune superioar. Dar noi credem că o să se descurce, mai cu seamă, dacă reușesc să-l îmbrace și pă junele prifect navetist zilnic de două ori pe săptămână, că un vin pensionar și limpede se mai găsește pren beciuri, mamifere de pus la proțap bio se face rost. La restu` nu ne băgăm. Acuma mai mare cumpănă o să aibe dom` premare, că vine comandantul cu vânt den pupa, și din ce știm noi, e de cursă lungă. Așa că, dacă dorește un antrenament, îl așteptăm la un rachiu dă cireșe sârbești, tras de două ori fără TVA, plus o slănină de la un organism bio trecut de curând în meniul locului. Noi am început de azi. Hai noroc!

Articolul precedentDNA trimite Primăria Pietrei în faliment?
Articolul următorSesizări fără răspuns