0:00

S-o colindat prefectura, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Instituția condusă de junele domn prifect o fost colindată ieri, prilej cu care s-o strâns prin juru` lui dom` prifect șăfimea dornică să mai asculte și altceva decât „aduceți aia!“ ori „nu se poate așa ceva domnu` …“. Și cum fiorul cântecelor i-o pătruns și le-o răscolit metafizicul, majoritatea au dus reflex mâna la bozonare să-i omenească pe colindători după datina cejeului, adică cu oarece bănuți, că mere, colaci și nuci nu figurează pe tabloul de achiziții. Excepția de la reflexul general de cercetat bozonarele o făcut-o dom colonel de la dezastre care era ferm convins că cei ce i-o colindat aveau scula de plătit cu cardu la ei. Așa că dom` prifect l-o luat pretenește la o țigare de tutun și i-o zis ca la anu` să lase cardu` acasă și să nu vie cu bozonarele lichite de dosala hainelor ori, și mai rău găurite.

Tot ieri, dom` gheneral Stan s-o dat în stambă la o serbare unde o dat buluc de diplome la cei prezenți, foști și viitori. Chiar și un nene depotat, că care are tot județul pe mână, a primit de la distinsul inșpector gheneral Stan o diplomoaie prin care sau că care să arate implicarea distinsului deputat în procesul de învățământ. Acuma noi sperăm ca pe diploamă să nu scrie cumva colaborator cu Inșpectoratul, că iar se interpretează și se lasă cu dormeze și vorbe de scădere la vreme de seară după colț.

De câteva zile râdem de mama focului de partidoi, care s-o pus de-a curmezișul pren alianță de nu mai știe sărmanu`alegător dacă să țină cu rapidu` ori cu useleul. Acuma nu știm dacă gâlceava den alianție este opera cuiva de la Cotroceni, dar după cum se arată și după cum vorbește părțile de la putere, mare lucru dacă Paștile nu o să-i prindă divorțați dar fără partaj. Partea deocheată a gâlcevii de la capitală este că vom avea accize și la, și la, bogetu o fost semnat de prezident, șăfu` liberalilor continuă să vorbească fără el și celălant șăf de la pesedeu caută prin orice mijloace să-l trezească. Că o fi târziu sau nu, vedem după bobotează, ori după o ciorbă de burtă la prânz. Oricum, aferim conducere, aferim conducători!

Articolul precedentReviste: Apostolul – 161/2013
Articolul următorExclusiv! Ce n-a spus Ionel Arsene, dar va zice