Alegerile parlamentare din decembrie vor fi cu adevărat o competiție, poate cu mai mult noroc decât cele sportive cu care s-a obișnuit baza sportivă de pe Borzoghean.

Prefectura Neamț a solicitat Primăriei Piatra Neamț transmiterea în folosință, în perioada octombrie-decembrie, a unor spații din clădirea administrativă a Stadionului Municipal „Ceahlăul” pentru a fi utilizate de membrii biroului electoral, secretariatul tehnic, personalul tehnic auxiliar, informaticieni și statisticieni, adică de persoanele care vor fi implicate în procesul electoral din decembrie. Se mai cere și un spațiu special, în care să poată fi depozitate în condiții de securitate buletinele de vot ce vor fi folosite pentru parlamentarele din 11 decembrie.

Pentru a le putea răspunde la solicitare, cei de la municipiu trebuie să aibă, mai întâi, acordul consilierilor locali, motiv pentru care s-a făcut un proiect de hotărâre ce va fi supus votului în plen din ședința de astăzi, 29 septembrie. „Spațiile ce urmează să fie puse la dispoziția biroului electoral județean vor fi stabilite de comun acord la momentul preluării”, este menționat în respectivul proiect de hotărâre.

Andreea AMARIEI

FOTO: Dan Eșanu

Articolul precedentDiplome, bani și excursie în cinstea Cuvioasei Parascheva
Articolul următorPercheziţii la firme fantomă * Prejudiciu de peste 37 de milioane de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.