reclama autocenter

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Mărgineni,  a reușit să provoace, duminică, un accident soldat doar cu pagube materiale. Ion M. se deplasa pe un moped, pe strada Petru Rareș din Piatra Neamț, iar la un moment dat s-a izbit cu scuterul într-o mașină parcată pe locul de reședință.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului l-au testat alcoolscopic pe scuterist, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Neamț, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii îmbibației alcoolice din sânge. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au descoperit și că bărbatul nu deținea un permis de conducere care să-i permită să meargă cu scuterul pe drumurile publice. Ion M. s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilior de conducere pe drumul public a unui autovehicul fără a avea permis de conducere și având o alcoolemie peste limita legală.

Un alt accident s-a produs, duminică după amiază, în localitatea Alexandru cel Bun. Polițiștii au stabilit că, pe fondul unor probleme de sănătate, Cornelia M. (61 ani) a pierdut controlul volanului, a intrat într-un podeț de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat pe cupolă. Femeia a fost transportată la spitalul județean Neamț, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Polițiștii i-au întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă. (A.S.)

Articolul precedentDepozitul de deșeuri de la Girov – final de proiect
Articolul următorDin agresor, în victimă