0:00

S-a dublat numărul de cazuri Covid-19 într-o singură zi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 4 ianuarie, datele oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategică arată că sunt 3.900 de cazuri noi cu Covid-19, mai mult de dublu față de ieri (1.756). Și numărul deceselor raportate a urcat la 52 astăzi, față de cele 18 de ieri, potrivit CNCCI.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 4 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 3.900 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 52 decese, dintre care 5 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a precizat Grupul de Comunicare Strategică. Situația transmisă astăzi se apropie de ceea ce era la mijlocul lunii noiembrie: 4.128 de cazuri noi raportate în 16 noiembrie.

Se pare că valul 5 este mai aproape decât estimau autoritățile și dacă acest ritm se menține, mai ales că școlile au fost deschise din 3 ianuarie, este posibil ca toate calculele făcute de responsabilii în gestionarea noului val să fie refăcute.

C.I.

Articolul precedentToți cei 6 cercetați pentru frauda din boli inventate rămân arestați
Articolul următorCondamnat pentru emiterea de facturi fictive, un contabil vrea reducerea pedepsei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.