Un tânăr de 25 de ani din localitatea Pipirig, a fost la un pas să fie arestat preventiv după ce într-un acces de furie a incendiat mașina tatălui. Chiar acesta din urmă a fost cel care a anunțat anchetatorii. Cercetările au stabilit că, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale mai vechi, pe 3 martie tânărul a intrat în curtea unui vecin de unde a luat două recipiente de plastic în care se afla combustibil.

Ulterior, acesta ar fi escaladat poarta și ar fi pătruns în curtea locuinței tatălui său, în vârstă de 54 de ani, ar fi spart unul dintre geamurile laterale ale autoturismului, care se afla parcat în curte imobilului și folosindu-se de combustibilul anterior sustras, i-ar fi incendiat autoturismul, provocând un prejudiciu, de aproximativ 2.000 de lei“, a anunțat Poliția Neamț.

Tânărul a fost pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, fiind reținut pentru 24 de ore. Pe 5 martie a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți, fiind plasat în  control judiciar.

(G.S)

Articolul precedentJudecătorii au decis: 780.000 de lei pentru viața unui om mort în accident de circulație
Articolul următorFOTO. „Cu un zâmbet mai aproape de sănătate” a debutat în școlile din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.