reclama autocenter

În acest an, romașcanii pot direcționa cei 2% din impozitul de pe venit către Asociația Roman 2000, cea care se ocupă de cantina socială, centrul de zi pentru copii și azilul de bătrâni. Propunerea a venit din partea “Ceahlăul” marcă înregistrată, iar primarul Laurențiu Leoreanu spune că va populariza această idee.

Asociație este una cu caracter social, din care fac parte trei piloni importanți, cele trei centre de care beneficiază aproape 400 de persoane din categorii defavorizate. Le-aș mulțumi și i-aș aplauda pe cei care vor face acest gest, mai ales că nu se pot bucura personal de acei bani. Vom pune toate informații pe site și punctul de colectare a declarațiilor îl vom stabili la Biroul Unic. Banii se vor duce către bunici, copii și cei care nu-și permit o hrană caldă în fiecare zi”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Pentru anul acesta, din bugetul local s-a alocat suma de 12 miliarde de lei vechi pentru funcționarea celor trei centre, deși necesarul este estimat la 13,6 miliarde de lei. Dacă numărul celor care vor dona 2% din venit pentru Asociația Roman 2000 va fi unul important, atunci banii din bugetul local ar putea fi redicționați către alte activități. (C.M.)

Articolul precedentAmenzi de sute de milioane în Piața Târgu-Neamț
Articolul următorEugen Pancu instalat oficial la şefia Poliţiei Locale