reclama autocenter

O societate a Primăriei Târgu Neamț a suferit o lovitură importantă chiar pe 1 martie, când a primit un fel de mărțișor neplăcut. Atunci a fost semnat contractul „Delegarea prin concesiune a gestiunii unor activităţi componente ale serviciului de salubrizare a unităţilor administrativ-teritoriale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ECONEAMŢ” din Zona 3, Judeţul Neamţ”.
În urma derulării procedurii de achiziţie publică, Comisia de evaluare a declarat câştigătoare – nici nu se putea alfel – oferta depusă de Asocierea S.C. ROSSAL S.R.L. Roman şi DIASIL SERVICE S.R.L. SUCEAVA, iar societatea SC EcoTg SRL, care se ocupa de salubrizare pe raza orașului va fi probabil desființată, rămânând fără obiectul muncii.
„Voi merge la Consiliul Județean pentru a semna contractul cu noul operator de salubrizare, în consecință societatea SC ECO, în maxim două luni de zile nu va mai avea obiectul de activitate, în ceea ce privește salubrizarea. De altfel, în luna iulie le expiră și licența. Sper ca în cel mai scurt timp să se rezolve și problema taxei de mediu. Cu această ocazie vreu să informez cetățenii că nu se va mări prețul la salubrizare. ECO se va uni cu Centrul de Întreținere Urbană și se va ocupa de tot ce înseamnă deszăpezire și reperații stradale. Noul operator de va ocupa de tot ce înseamnă serviciu de salubrizare pe Zona 3 și sper ca prin semnarea acestui contract să rezolvăm și probema gunoaielor din oraș. În proporție de 60% va fuziona cu ECO”, a spus primarul Daniel Harpa.
C.T. STURZU

Articolul precedentCursuri de engleză şi chineză la Camera de Comerţ Neamţ
Articolul următorFutsal Ceahlăul – Informatica II Timișoara 10-6 (2-3)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.