Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Neamţ, în parteneriat cu EWS LANGUAGE CENTER, organizează cursuri de inițiere în: LIMBA CHINEZĂ PENTRU AFACERI, LIMBA ENGLEZĂ DE CONVERSAȚIE, LIMBA ENGLEZĂ MEDICALĂ şi LIMBA ENGLEZĂ PENTRU TURISM ȘI OSPITALITATE.

În cazul primului curs, actele necesare înscrierii sunt: copie carte de identitate, diplomă de studii, certificat de căsătorie (dacă este cazul). Durata cursului este de 30 ore (interval de 2 luni). Taxa de participare: 1.500 lei.

Pentru „engleza de conversaţie”, actele necesare înscrierii sunt: copie carte de identitate, diplomă de studii, certificat de căsătorie ( dacă este cazul). Durata cursului este 3 ZILE. Taxa de participare: 1.000 lei.

În cazul „englezei medicale”, actele necesare înscrierii sunt: copie carte de identitate, diplomă de studii, certificat de căsătorie (dacă este cazul). Durata cursului este 120 ore (interval de 4 luni). Taxa de participare: 3.600 lei.

Pentru cel din urmă curs, actele necesare înscrierii sunt: copie carte de identitate, diplomă de studii, certificat de căsătorie (dacă este cazul). Durata cursului este 120 ore (interval de 4 luni). Taxa de participare: 3.000 lei.

Detalii

LIMBA CHINEZĂ PENTRU AFACERI:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/03/LIMBA-CHINEZA.pdf

LIMBA ENGLEZĂ DE CONVERSAȚIE:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/03/LIMBA-ENGLEZA-CONVERSATIE.pdf

LIMBA ENGLEZĂ MEDICALĂ:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/03/LIMBA-ENGLEZA-MEDICALA.pdf

LIMBA ENGLEZĂ PENTRU TURISM ȘI OSPITALITATE:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2017/03/LIMBA-ENGLEZA-TURISM.pdf

(ZCH NEWS)

Articolul precedentDoamnele invitate la muzeu pe 8 martie! Accesul este gratuit!
Articolul următorRomașcani și suceveni închid o societate a orașului Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.