jandarmi 02Plutonierul major Adrian Cioroabă, subofițer în cadrul Secției de Jandarmi Roman, a intervenit, vineri, 9 octombrie, pentru aplanarea unui conflict, deşi se afla în timpul liber, se precizează într-un comunicat al IJJ Neamţ.

Acesta, în timp ce se deplasa pe trotuarul de vis-a-vis de Colegiul “Petru Poni”, a văzut cum un tânăr lovește o altă persoană de sex masculin.

“În acel moment militarul a oprit și imobilizat persoana atacatoare, după care a solicitat sprijinul colegilor jandarmi din Roman. Având în vedere cele sesizate, o patrulă de jandarmi s-a deplasat la locul indicat, în apropierea unității școlare, unde plutonierul major Cioroabă Adrian l-a reținut pe agresorul Adrian D., în vârstă de 18 ani, într-un magazin de pe Bulevardul Republicii. În același timp, a sosit și un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale tânărului Emil M., în vârstă de numai 17 ani, care a fost transportat la Spitalul Roman. În cauză au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, acte ce au fost predate Poliției Municipiului Roman în vederea continuării cercetărilor”, se menţionează în comunicatul citat.

IJJ Neamţ reaminteşte cetăţenilor că, în cazul în care sunt martori la producerea unor astfel de evenimente negative, sunt rugați să solicite sprijinul forțelor specializate ale Ministerului Afacerilor Interne prin apelarea serviciului unic de urgență 112. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSalvaţi Copiii: Aparatură de 62.000 lei la Pediatria Roman
Articolul următorAccidente din cauza zăpezii, 10 răniţi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.