Accidente din cauza zăpezii, 10 răniţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNinsorile timpurii au „ajutat” la producerea a trei accidente rutiere, pe drumurile din judeţul Suceava, soldate cu 10 răniţi.

Primul a avut loc în după-amiaza de 11 octombrie, în afara localităţii Stroieşti, într-o curbă deosebit de periculoasă . Un tânăr de 26 de ani din judeţul Botoşani nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Fundu Moldovei.

Din accident a rezultat rănirea a 6 persoane: un tânăr de 23 de ani, din judeţul Botoşani, cei doi conducători auto, o tânără de 21 de ani, și un bărbat de 30 de ani, ambii din judeţul Botoşani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 26 de ani şi o tânără de 26 de ani, din comuna Fundu Moldovei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani.

Tot în după-amiaza de 11 octombrie, în afara localităţii Măneuţi din comuna Frătăuţii Vechi, un localnic de 30 de ani, nu adaptat viteza la condițiile meteo, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanț. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, precum şi a unei tinere, de 26 ani, din localitate, pasageră în autoturism.

Ziua s-a încheiat cu un alt accident, petrecut la ora 20, în afara localităţii Dănila din comuna Dărmăneşti, unde un bărbat de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi, nu adaptat viteza la condițiile meteo, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă apoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani din oraşul Vicovu de Sus, care circula din sens opus, după care s-a izbit frontal într-un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Bălcăuţi. Un băiat de 13 ani şi o femeie de 43 de ani, ambii din comuna Bălcăuţi, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani, au fost răniţi. Toţi şoferii au fost testaţi şi a rezultat că doar cel care a provocat accidentul avea o concentraţie de 0,52 mg/l în aerul expirat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentROMAN: Se credea Chuck Norris, dar a fost calmat de un jandarm!
Articolul următorCădere de la etajul Morii Petricani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.