0:00

Un accident de muncă a băgat în spital două cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț. Militarii fac parte din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și pe 14 februarie 2023, în jurul orei 5:00, au participat la lichidarea unui incendiu ce a avut loc la  Costișa (amănunte aici).

În timpul intervenției au căzut de la înălțime, se pare după ce au călcat pe o grindă șubredă. Unul dintre pompieri a fost diagnosticat cu traumatism cranian, iar celălalt și-a fracturat un picior.

Riscul meseriei: doi pompieri au ajuns în spital în urma unei intervenții dificile, ZCH NEWS - sursa ta de informații”În timpul intervenției de la Costișa doi pompieri au suferit un accident, acum fiind o anchetă în desfășurare. Unul dintre colegi este internat la Ortopedie, iar celălalt la Neurologie, la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Ambii sunt stabili, cooperanți, conștienți, iar viața nu le-a fost pusă în pericol. A fost anunțat forul superior, iar ancheta urmează să stabilească cauzele producerii acestui eveniment”, a declarat Irina Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Trebuie spus că, în după amiaza de 13 februarie, unul dintre militarii aflați acum în spital a intervenit cu alți doi colegi pentru salvarea vieții unui copil de un an și jumătate, care se înecase cu o bucată de măr (amănunte aici). (G.S.)

Articolul precedent„Simboluri din argint şi din aur: tezaurele dacice” – Conferințele CMNN
Articolul următorAccident feroviar mortal la Trifești
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Viata nu i a fost pusă in pericol cu traumatism cranian? Asa se vede de la birou….de la purtătorul de cuvinte?? Dubla factura? Daca isi fractura coloana cervicala si murea pe loc??? Habar nu aveti. ….ce vorbiti!

Comentariile sunt închise.